04.02.2016

Тушкована квасоля з овочами нашвидкуруч

Вважається, що квасоля була одним з улюблених продуктів Наполеона. І недарма! Вона містить майже 23% білків (як м’ясо та риба), 20 амінокислот, повний набір антиоксидантів, вітаміни А, С, Е та селен, вітаміни РР, групи В, фолієву кислоту, а також мідь, цинк, залізо, калій, магній, кальцій, марганець. А ще це дуже смачний і до того ж дешевий продукт, з якого можна приготувати безліч страв.

Інгредієнти для тушкованої квасолі

  • 2 скл. вареної квасолі

  • 2 морквини

  • 1 червона перчина

  • 3 ст. ложки томату

  • 1 ст. ложка борошна

  • 2 цибулини

  • олія, бульйон.

Приготуйте також копчену квасолю.

Як приготувати тушковану квасолю нашвидкуруч

  • Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці, тушкувати на олії, додати нарізаний кубиками перець, томат і борошно, перемішати, залити невеликою кількістю бульйону, варити до загусання.
  • Залити соусом варену квасолю, тушкувати 5–10 хв, можна наприкінці додати дрібно нарізаний часник, подавати страву гарячою. Посипати зеленню.

Скуштуйте також смажену спаржеву квасолю.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.