04.09.2015

Короп, запечений з овочами

До коропа за цим рецептом гарнір уже не потрібен. Тому, приготувавши цю страву, ви вб’єте одразу двох зайців.

Інгредієнти для страви

  • 1 короп

  • 2 столові ложки лимонного соку

  • 2 помідори

  • 1 баклажан

  • 2 штуки болгарського перцю

  • 3-4 картоплини

  • майонез

  • сіль

  • чорний мелений перець

Радимо ще рецепт коропа у сметані.

Як приготувати коропа з овочами

  • Коропа слід почистити, помити й порізати на порційні шматки. Кожен шматок посолити й поперчити, збризнути лимонним соком.
  • У глибоку форму для запікання налити олії і викласти почищену, порізану кружальцями і посолен картоплю.
  • Наверх викласти шматочки риби, зберігаючи її форму. Збоку, зверху і поміж шматочками викладаємо порізані кільцями і посолені помідори, баклажани та перець.
  • Усе це залити майонезом (кількість – до смаку) і поставити у духовку, розігріту до 180-200 градусів.
  • Готовність страви перевіряти за готовністю картоплі. На печіння піде приблизно 40-45 хвилин.

Можна ще приготувати коропа із медом.

Якщо ви любите рибу і рецепт коропа, запеченого з овочами, припав вам до смаку – поділіться враженнями з нами в коментарях та з друзями у соцмережах. Для нас важлива ваша думка.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.