Смажена пивна картопля | Рецепт на природі з лисичками та фаршем

Смажена картопля в пиві на сковороді, звучить можливо й незвично, проте дуже смачно. Спробуйте рецепт на вогні з лисичками, фаршем, цибулею, часником, гострим та болгарським перцем під твердим сиром на природі.

Чим корисна картопля? Вона є улюбленим продуктом усіх людей, навіть ті хто дотримується здорового та дієтичного харчування, іноді можуть її смакувати. В картоплі, великий вміст вітаміну С, а ще калію, заліза, кальцію, магнію, тощо. Калорійність картоплі на 100 г становить 164 ккал, що насичує організм надовго. Також, в коренеплоді, знаходиться альфа-ліпоєва кислота, що здатна перетворити глюкозу в енергію, і допомагає контролювати рівень цукру в крові.

Як смачно приготувати пивну картоплю на вогні

Що можна зробити з картоплі? Приготуйте ароматну та пікантну картоплю в пиві з часником, фаршем і сиром на природі в сковороді. А як це правильно приготувати, допоможе наш відео-рецепт. Такої картоплі ви ще точно не куштували. Вона виходить неймовірно смачна та ситна, те що треба для великої компанії, яка збирається на природі. А рецепт страви на вогні дуже простий, особливо якщо допомагають друзі.

До речі, можете використовувати не лише яловичий фарш, а й свинячий, курячий, тощо. Смажити картоплю можна і з м’ясом, порізавши його на шматочки. Їсти варто відразу, щоб вона не втягнула в себе зайвий жир. Калорійність такої картоплі не надто низька, проте, можна інколи дозволити себе побалувати.

Прикрасити можна, посипавши свіжою зеленню: петрушкою, кропом, розмарином, зеленою цибулею, тощо. Це смачна, пивна картопля з фаршем, цибулею, часником, яка слугує основною стравою, до неї можна подати лише легкий, овочевий салатик.

Рекомендуємо приготувати смажену картоплю з яйцями.

Ingredients

  • Пиво

  • Картопля

  • Гриби лисички

  • Яловичий фарш

  • Квасоля

  • Болгарський перець

  • Твердий сир

  • Гострий перець

  • Часник

  • Спеції: чорний перець, сіль, копчена паприка

Приготуйте, яєчню з лисичками на природі.

Directions

  • Картоплю очищуємо та ріжемо довільно. Заливаємо її пивом і залишаємо на 30 хвилин.
  • На соняшниковій олій та вершковому маслі смажимо лисички, додаємо цибулю, дрібно порізаний часник, фарш та перець. Посипаємо чорним перцем та паприкою. Перемішуємо.
  • Коли все майже готове, знімаємо з сковорідки.
  • Туди ж викладаємо картоплю, готуємо до золотистої скоринки, додаємо паприку.
  • В центр сковорідки кладемо консервовану квасолю, потім смажений фарш з лисичками та заливаємо все пивом.
  • Потім посипаємо страву тертим сиром.

Спробуйте, тушені реберця в пивному соусі.

Як правильно смажити картоплю з грибами

Як правильно смажити картоплю з грибами

Спробуйте, смажену картоплю з реберцями та грибами+секретний інгредієнт.

Після того як ретельно промили картоплю, не тримайте її надто довго у воді, інакше вона втратить свої корисні властивості. А щоб при смаженні утворилась хрустка, золотиста скоринка, перед викладанням, необхідно її просушити і класти на добре розігріту сковорідку. Використовуйте чавунну або алюмінієву сковорідку з товстим дном, інакше страва буде прилипати та підгоряти.

Гриби підійдуть практично будь-які: опеньки, білі, польські, маслюки, печериці. Різати гриби краще на великі шматочки, або взагалі кидати цілими, адже ми знаємо, що при смаженні, вони втрачають розмір.

Солити картоплю потрібно наприкінці приготування, так як вона вбере забагато жиру і буде розвалюватись. Час смаження залежить від сорту картоплі і її кількості. Не рекомендуємо смажити на одному маслі, так як воно швидко починає підгоряти, краще з’єднати його з олією. А щоб при потраплянні крапель жиру на багаття не було загоряння, рясно посипте вугілля дрібною сіллю.

Рецепт можна назвати універсальним. Якщо ж немає можливості приготувати її на природі, приготуйте її в домашніх умовах на сковороді або навіть в духовці. Таку страву можна готувати не лише для великої компанії друзів, а й на кожен день на вечерю.

На нашому youTube каналі “How to Cook That” — ви знайдете ще більше смачних та оригінальних рецептів на природі.

Теги: