Тушені реберця в пивному соусі

Як приготувати тушковані реберця мариновані на пиві. Рецепт з чорносливом.
Цього разу ми пропонуємо тушковані мариновані реберця з пивом. Покроковий рецепт з чорносливом простий у приготуванні і страва виглядає неймовірно смачно! Атмосфера в стилі кантрі додає особливу нотку до процесу приготування. Наважимося сказати, що готова страва смакує не гірше коротких реберець Гордона Рамзея! Увага деталям, таким як спеціальні інгредієнти, робить наші ребра з яловичини справжнім шедевром!
Ingredients
Молода картопля
Баклажан
Сіль
Копчена паприка
Часник
Оливкова олія
Олія
Цибуля
Морква
Сіль, куркума, копчений чілі, лавровий лист
Темне пиво
Чорнослив
Сіль
Мед
Вершкове масло
Свіжа зелень
На нашому youTube каналі “How to Cook That” — ви знайдете ще більше смачних та оригінальних рецептів на природі.