Тушені реберця в пивному соусі

Як приготувати тушковані реберця мариновані на пиві. Рецепт з чорносливом.

Цього разу ми пропонуємо тушковані мариновані реберця з пивом. Покроковий рецепт з чорносливом простий у приготуванні і страва виглядає неймовірно смачно! Атмосфера в стилі кантрі додає особливу нотку до процесу приготування. Наважимося сказати, що готова страва смакує не гірше коротких реберець Гордона Рамзея! Увага деталям, таким як спеціальні інгредієнти, робить наші ребра з яловичини справжнім шедевром!

Ingredients

  • Молода картопля

  • Баклажан

  • Сіль

  • Копчена паприка

  • Часник

  • Оливкова олія

  • Олія

  • Цибуля

  • Морква

  • Сіль, куркума, копчений чілі, лавровий лист

  • Темне пиво

  • Чорнослив

  • Сіль

  • Мед

  • Вершкове масло

  • Свіжа зелень

На нашому youTube каналі “How to Cook That” — ви знайдете ще більше смачних та оригінальних рецептів на природі.

Теги:
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора