Яєчня з лисичками | Рецепт з м’ясом та сиром на природі
Як приготувати яєчню-бовтанку з грибами та цибулею на сковорідці? Смачна смажена яєчня з лисичками — ідеальний та ситний чоловічий сніданок! Тому, пропонуємо рецепт ідеальної яєчні з м’ясом та твердим сиром, приготованої на природі.
Мабуть, нема господині, яка не готувала яєчню чи омлет. Адже це швидкий та легкий сніданок, рецептів якого існує безліч, але ми пропонуємо приготувати разом з нами, оригінальну страву з яєць, також на природі. Саме тому, ми підготували смачний відео-рецепт, який точно вам сподобається.
Як приготувати яєчню-бовтанку з грибами
Головне, обирайте свіжі яйця, а гриби – пружні, з приємним запахом та яскравим забарвленням, обирайте невеликі за розміром, щоб можна було їх смажити цілими. Як нарізати цибулю і часник, обирати лише вам, можна дрібними шматочками, а можна півкільцями цибулю, а часник лише роздавити.
Подавати варто одразу, в гарячому вигляді, можна прямо в сковорідці, особливо якщо ви на природі. За бажанням, можна посипати порізаною зеленню кропу та зеленої цибулі.
Рецепт в сковорідці, на вогні дуже зручне, адже можна приготувати велику порцію, якої вистачить усім близьким, не витрачаючи при цьому багато часу, а в колі друзів – приготування буде лише в задоволення. Страва з яєць настільки ситна, що підійде, навіть для обіду.
Пропонуємо приготувати, жульєн з лисичками та куркою.
Інгредієнти для грибної яєчні
Гриби лисички
Цибуля
Фрикадельки
Олія + вершкове масло
Квасоля
Часник
Болгарский перець
Вершки
Спеції: сіль, чорний перець, копчена паприка
Моцарела
Яйця
Твердий сир
Базилік
Рекомендуємо, омлет-запіканка з фаршем.
Приготування
- Гриби смажимо на розігрітій олії з вершковим маслом.
- Цибулю очищуємо, нарізаємо кубиками та кидаємо в сковорідку.
- З домашньої ковбаси (сирої), робимо фрикадельки. Також кидаємо в сковорідку. Туди ж і відварену квасолю.
- Подрібнюємо часник і відправляємо до фрикадельок з квасолею. Далі додаємо болгарський перець.
- Кидаємо яйця, базилік та спеції. Розмішуємо.
- Далі додаємо моцарелу, порвавши її руками на шматочки. Після, чого натираємо над сковорідкою твердий сир, ще раз розмішуємо. Смачного!
Пропонуємо, 10 секретів, ідеального омлету.
Смачну яєчню, можете готувати не лише з лисичками, а й з шампіньйонами (печерицями), білими грибами, тощо, підійдуть навіть заморожені. Але тоді, їх варто просушити паперовим рушником, щоб позбутися зайвої вологи.
Не обов’язково використовувати домашню ковбасу, для приготування фрикадельок, можна взяти шматочок м’яса, перекрутити через м’ясорубку, або взяти готовий фарш. Просто з ковбаси зробити їх значно швидше та простіше. Але, якщо вирішите зробити їх самостійно, тоді краще все почати з вечора. Перекрутивши м’ясо, додайте натерту ріпчасту цибулю, трішки часнику та спецій, і залиште в холодильнику на ніч, так воно буде більш ароматним. Можна взяти: свинину, яловичину, баранину та навіть курятину, дивлячись що ви більше полюбляєте.
Дізнайтеся, 8 найоригінальніших способів, підсмажити яйця.