Пісочне печиво з родзинками та кунжутом
Рецепт пісочного печива зі смачними додатками – родзинками та кунжутом – не залишить вас байдужими, якщо ви приготуєте його хоча б раз. Воно чудово смакує ще теплим і може досить довго зберігатися у закритій ємності, не втрачаючи своїх смакових властивостей. Якщо, звісно, вам буде що зберігати. Тож не пошкодуйте часу, влаштуйте своїм домашнім кунжутно-родзинкове свято.
Інгредієнти для печива
Спробуйте ще приготувати різдвяне імбирне печиво на ялинку.
Як приготувати печиво з родзинками та кунжутом
- М’яке масло або маргарин ретельно перетерти з цукром та ванільним цукром, відправимо в цукор з ваніллю.
- Додати майонез, борошно, замісити тісто.
- Всипати перебрані, помиті та висушені родзинки, добре вимісити тісто руками.
- Тісто скачати в ковбаски, порізати на однакові шматочки величиною з волоський горіх. Кожну кульку вмокнути однією стороною в кунжутне насіння, легенько сплюснути і покласти на застелене пергаментом деко кунжутною посипкою догори. Відстань між коржиками має бути не менше 2-х сантиметрів.
- Випікати печиво у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 20-25.
- Готове печиво дістати з духовки, повністю охолодити.
- Подати до чаю чи кави. Решту печива покласти в ємність, яка щільно закривається. Так воно може зберігатися близько 5 днів.
Рекомендуємо також рецепт розсипчастого печива на кефірі з родзинками.
Якщо вам сподобався рецепт пісочного печива з родзинками та кунжутом, якщо ви готуєте подібне, але з іншими додатками, будь ласка, напишіть про це у коментарях.