21.08.2015

Персиковий пиріг

Саме час приготувати на десерт ніжний і ароматний пиріг із персиками. Потіште себе і своїх близьких літньою випічкою, яка просто тане у роті.

Інгредієнти для пирога

Радимо ще рецепт персикового пирога із сухарів.

Як приготувати персиковий пиріг

  • Борошно і вершкове масло перетерти руками до утворення крихти. Додати 2 яйця та молоко і замісити тісто.
  • Покласти його в холодильник на півгодини.
  • Персики порізати на часточки, видаливши кісточки.
  • Сметану змішати з 2 яйцями, цукром і ваніліном.
  • Тісто розкачати і викласти у глибоку форму, зробивши бортики. На тісто викласти часточки персиків.
  • Усе залити сметанною масою.
  • Випікати близько 40 хвилин при температурі 180 градусів, поки пиріг не зарум’яниться.

Можна також спекти яблучний пиріг з корицею.

Якщо вам посмакував рецепт персикового пирога, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис в соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.