Саме час приготувати на десерт ніжний і ароматний пиріг із персиками. Потіште себе і своїх близьких літньою випічкою, яка просто тане у роті.


Інгредієнти для пирога

4 яйця

100 грамів цукру

150 грамів вершкового масла

2 столові ложки молока

200 грамів сметани

1,5 склянки борошна

ванілін

5 персиків.

 

Радимо ще рецепт персикового пирога із сухарів.

Як приготувати персиковий пиріг

Борошно і вершкове масло перетерти руками до утворення крихти. Додати 2 яйця та молоко і замісити тісто.

Покласти його в холодильник на півгодини.

Персики порізати на часточки, видаливши кісточки.

Сметану змішати з 2 яйцями, цукром і ваніліном.

Тісто розкачати і викласти у глибоку форму, зробивши бортики. На тісто викласти часточки персиків.

Усе залити сметанною масою.

Випікати близько 40 хвилин при температурі 180 градусів, поки пиріг не зарум’яниться.

 

Можна також спекти яблучний пиріг з корицею.

 

Якщо вам посмакував рецепт персикового пирога, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис в соцмережах.

Залишити коментар

Your email address will not be published.