Майже бісквітний торт із сухарів з персиками
У доброї господині не пропаде жодна скибка хліба, а тим паче здобні сухарі! Їх смачно просто їсти з чаєм, а ще можна приготувати оригільнальні десерти, як-от за цим рецептом.
Ingredients
500 г сухарів (краще здобних)
1 банка (370 г) згущеного молока
1 банка (0,5 л) консервованих персиків або 0,5 кг свіжих.
Рекомендуємо також приготувати яблучну шарлотку на хлібі.
Directions
- Сухарі злегка розмочити у воді або молоці. У форму викласти шар розмочених сухарів, полити згущеним молоком. Викласти шар тонко порізаних персиків.
- Далі знову шар сухарів, згущене молоко, персики і знову шар розмочених сухарів. Поставити в духовку, розігріту до 180 градусів на 15–20 хв.
- Готовий торт намастити згущеним молоком і прикрасити шматочками персиків. Можна їсти відразу або поставити на ніч у холодильник.
Випробуйте також рецепт яблучного пирога без тіста.
Якщо вам посмакував рецепт пиріжка із сухарів та персиків, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.