08.08.2015

Яблучний пиріг з корицею

Цей пиріг, як і чимало інших, тим смачніший, чим більше у ньому яблук. Тому можна експериментувати і класти начинки понад норму – вам лише подякують ті, хто смакуватиме пирогом.

Інгредієнти для пирога

  • 5-6 яблук

  • 4 яйця

  • 300 грамів цукру

  • 200 мілілітрів олії

  • 250 грамів сметани

  • 3 столові ложки меду

  • 2 чайні ложки розпушувача

  • кориця

  • 300 грамів борошна.

Можна також приготувати шарлотку з яблуками в мультиварці.

Як приготувати яблучний пиріг

  • Яблука почистити і порізати довільно.
  • Яйця збити з цукром, додати мед, сметану, олію, розпушувач. Всипати трохи кориці й борошно. Тісто має бути як густа сметана.
  • Форму змастити вершковим маслом і посипати борошном.
     
  • Вилити частину тіста, викласти яблука і вилити решту тіста.
  • Можна яблука перемішати з тістом і тоді все вилити у форму.
  • Випікати 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.
  • Готовий пиріг можна посипати цукровою пудрою.

Радимо ще рецепт сирних пиріжків з яблуками.

Вам сподобався рецепт яблучного пирога з медом корицею? Поділіться ним з друзями у соціальних мережах та прокоментуйте на сайті.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.