Печиво у білковій глазурі

Поділитись публікацією:

Гості на порозі, а на десерт – нічого. Таке буває часто. Скористайтеся рецептом печива у білковій глазурі. Воно просте, втім… не таке уже й просте.

Інгредієнти для печива

Радимо також рецепт цукрового печива.

Як приготувати печиво у глазурі

  • Жовтки збити з половиною склянки цукру, додати сметану, розпушувач і ванільний цукор.
  • Маргарин розтерти з борошном, додати до нього суміш яєчно-сметанну суміш. Замісити еластичне тісто.
  • Розкачувати його завтовшки 1-1,5 сантиметра, вирізати кружальця.
  • Пекти печиво при температурі 180-200 градусів протягом 15-20 хвилин.
  • Ще гаряче змащувати глазур’ю, щоб та підсохла.
  • Глазур готуємо так. Білки збити у  круту піну, поступово, далі збиваючи, всипати півсклянки цукру.
  • Змащене глазур’ю печиво можна поставити на 3-4 хвилину у гарячу духовку – тоді помадка підсохне швидше.

Спробуйте ще приготувати печиво на варених жовтках.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Сосиски для HoReCa: як вибрати продукт, який не втрачає якість після приготування

Сегмент HoReCa вимагає особливої уваги до якості продуктів, адже від цього залежить не лише смак страв, а й...

Вікторія Кузнецова: “Шкода ваших дітей, якщо вони їдять таку піцу” – скандал на “МастерШеф”

Сьогодні про те, що трапилося під час останнього випуску кулінарного шоу “МастерШеф”, не говорить хіба що лінивий! Ще...

Як часто пити чай з шипшини для покращення потенції: поради для чоловіків

От, знаєте, багато чоловіків шукають прості, натуральні способи підтримати свою чоловічу силу. А чай з шипшини – це...

Пісний бісквіт: простий рецепт без яєць

Пісний бісквіт – це мій порятунок, коли хочеться чогось солоденького, але без яєць, молока чи масла. У 2025...