Печиво у білковій глазурі
Гості на порозі, а на десерт – нічого. Таке буває часто. Скористайтеся рецептом печива у білковій глазурі. Воно просте, втім… не таке уже й просте.
Інгредієнти для печива
Радимо також рецепт цукрового печива.
Як приготувати печиво у глазурі
- Жовтки збити з половиною склянки цукру, додати сметану, розпушувач і ванільний цукор.
- Маргарин розтерти з борошном, додати до нього суміш яєчно-сметанну суміш. Замісити еластичне тісто.
- Розкачувати його завтовшки 1-1,5 сантиметра, вирізати кружальця.
- Пекти печиво при температурі 180-200 градусів протягом 15-20 хвилин.
- Ще гаряче змащувати глазур’ю, щоб та підсохла.
- Глазур готуємо так. Білки збити у круту піну, поступово, далі збиваючи, всипати півсклянки цукру.
- Змащене глазур’ю печиво можна поставити на 3-4 хвилину у гарячу духовку – тоді помадка підсохне швидше.
Спробуйте ще приготувати печиво на варених жовтках.