Розсипчасте цукрове печиво

Таке печиво нам часто пекли у дитинстві. Цукрове воно тому, що зверху посипане цукром, а тому дуже подобається дітям. Ось – один з рецептів цукрового печива.

Інгредієнти для печива

Можете ще приготувати печиво з горіхами «Троянди».

Як приготувати цукрове печиво

  • Яйця збити з цукром, додати сметану, амоній.
  • Борошно розтерти з маргарином. Усі складники з’єднати і замісити м’яке тісто.
  • Розкачувати його тонко, посипати цукром, вирізати формочками печиво.
  • Пекти при температурі 180-200 градусів.

Спробуйте також рецепт печива з листкового тіста.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора