Розсипчасте цукрове печиво

Поділитись публікацією:

Таке печиво нам часто пекли у дитинстві. Цукрове воно тому, що зверху посипане цукром, а тому дуже подобається дітям. Ось – один з рецептів цукрового печива.

Інгредієнти для печива

Можете ще приготувати печиво з горіхами «Троянди».

Як приготувати цукрове печиво

  • Яйця збити з цукром, додати сметану, амоній.
  • Борошно розтерти з маргарином. Усі складники з’єднати і замісити м’яке тісто.
  • Розкачувати його тонко, посипати цукром, вирізати формочками печиво.
  • Пекти при температурі 180-200 градусів.

Спробуйте також рецепт печива з листкового тіста.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Печиво “Горішки” з бюджетною начинкою — рецепт замість згущеного молока

Що використати замість згущеного молока – простий рецепт начинки з доступних інгредієнтівНу от перше питання. Начинка. Бо класичний...

Домашній Наполеон за 1 годину — простий крем без дорогих вершків, покроковий рецепт

Чому саме заварний крем: економія і смакНу от перше питання. Крем. Бо багато хто каже що справжній Наполеон...

Соління на Новий рік 2026 — ТОП-3 банки консервації для святкового столу

Чому соління — це не просто закуска, а порятунок столуНу от перше питання. Навіщо? Бо можна ж обійтися...

Квашена капуста на святковий стіл — як зберегти хрусткість, секрети подачі 2026

Чому взагалі капуста втрачає хрусткість: розбираємося в причинахНу от перше питання. Фізика процесу. Бо багато хто каже "капуста...