Крем-суп із кабачків
Класична перша страва може стати оригінальною, якщо до неї додати кабачки і перетворити її на ніжний крем. Супчик за цим простим рецептом можна приготувати і для дітей.
Інгредієнти для супу
1 л бульйону
200 мл вершків
2 ст. ложки олії (cоняшникової або оливкової)
1–2 зубці часнику
1 цибулина
1 морквина
2 картоплини
4–5 молодих кабачків
спеції
Спробуйте також приготувати літній овочевий суп.
Як приготувати крем-суп із кабачків
- Кабачки, картоплю, моркву, цибулю почистити. У каструлі розігріти олію, обсмажити роздавлений часник з цибулею.
- Нарізали кабачки, картоплю, моркву, вкинути в каструлю. Помішуючи, тушкувати 7 хв. Додати курячий бульйон і довести овочі до готовності.
- Розігріти вершки. Злити бульйон, відставити, а овочі збити блендером на пюре.
- У каструлю з овочами додати гарячі вершки і бульйон до потрібної консистенції, прогріти помішуючи.
- Каструлю накрити рушником, дати настоятися.
Скуштуйте також легкий кабачковий суп.
Посмакував рецепт кабачкового крем-супу, будь ласка, напишіть про свої враження в коментарях та поширте перепис в соцмережах.