12.10.2015

Крем-суп із кабачків

Класична перша страва може стати оригінальною, якщо до неї додати кабачки і перетворити її на ніжний крем. Супчик за цим простим рецептом можна приготувати і для дітей.

Інгредієнти для супу

Спробуйте також приготувати літній овочевий суп.

Як приготувати крем-суп із кабачків

  • Кабачки, картоплю, моркву, цибулю почистити. У каструлі розігріти олію, обсмажити роздавлений часник з цибулею.
  • Нарізали кабачки, картоплю, моркву, вкинути в каструлю. Помішуючи, тушкувати 7 хв. Додати курячий бульйон і довести овочі до готовності.
  • Розігріти вершки. Злити бульйон, відставити, а овочі збити блендером на пюре.
  • У каструлю з овочами додати гарячі вершки і бульйон до потрібної консистенції, прогріти помішуючи.
  • Каструлю накрити рушником, дати настоятися.

Скуштуйте також легкий кабачковий суп.

Посмакував рецепт кабачкового крем-супу, будь ласка, напишіть про свої враження в коментарях та поширте перепис в соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.