Торт «Трухлявий пеньок» зі сметанним кремом
Дуже простий і трохи незвичайний тортик. Незвичайності йому додає один зі складників – варення, завдяки якому коржі у розрізі мають особливий вигляд. Попри не дуже естетичну назву, торт виходить апетитний, ніжний, ароматний. До того ж вдається навіть у зовсім недосвідчених господинь.
Інгредієнти для торта
Можна також спекти медовий торт на сковороді.
Як приготувати торт «Трухлявий пеньок»
- Яйця збиваємо з цукром, додаємо кефір, погашену оцтом соду, варення. Знову збиваємо.
- Наприкінці всипати борошно і горіхи. Вимішати ложкою. Збивати не потрібно.
- З цього тіста потрібно випекти 1 або 2 коржі. Якщо ви спечете 1 корж, його потім треба розрізати на 2.
- Пекти у форсі, змащеній маслом і посипаній борошном, при температурі 200 градусів.
- Для приготування крему сметану потрібно збити з цукром. Перешарувати коржі. Торт прикрасити на власний смак.
Радимо ще рецепт шоколадно-сметанного торта.