Легкий кабачковий суп
Літо – саме час, щоб готувати легкі і швидкі страви. Зваріть на обід смачний і корисний кабачковий суп. У цій страві кабачки відкриються вам своїм новим смаком.
Інгредієнти для супу
1 невеликий кабачок
2 картоплини
200 грамів білоголовкової капусти
1 морквина
1 цибулина
100 грамів стручкової квасолі
3 столові ложки зеленого горошку
сіль, чорний мелений перець
сметана
півтора літра води
2 столові ложки соняшникової олії
Можете також приготувати суп із броколі.
Як приготувати кабачковий суп
- Кабачок помити і порізати шматочками. Картоплю почистити і теж порізати. Овочі покласти у каструлю.
- Сюди ж додати стручки квасолі, розрізані на 2-3 частини, нашатковану капусту і горошок.
- Цибулю дрібно порізати і кинути на розігріту з олією сковороду. До неї додати порізану кружальцями моркву. Усе легенько підсмажити.
- Підсмажені овочі теж викласти у каструлю. Залити усе окропом і варити 15-20 хвилин – поки картопля стане м’якою.
- Суп подавати на стіл із зеленню. За бажанням можна додати сметани.
Спробуйте ще рецепт супу із фрикадельками.