12.06.2015

Легкий кабачковий суп

Літо – саме час, щоб готувати легкі і швидкі страви. Зваріть на обід смачний і корисний кабачковий суп. У цій страві кабачки відкриються вам своїм новим смаком.

Інгредієнти для супу

  • 1 невеликий кабачок

  • 2 картоплини

  • 200 грамів білоголовкової капусти

  • 1 морквина

  • 1 цибулина

  • 100 грамів стручкової квасолі

  • 3 столові ложки зеленого горошку

  • сіль, чорний мелений перець

  • зелень

  • сметана

  • півтора літра води

  • 2 столові ложки соняшникової олії

Можете також приготувати суп із броколі.

Як приготувати кабачковий суп

  • Кабачок помити і порізати шматочками. Картоплю почистити і теж порізати. Овочі покласти у каструлю.
  • Сюди ж додати стручки квасолі, розрізані на 2-3 частини, нашатковану капусту і горошок.
  • Цибулю дрібно порізати і кинути на розігріту з олією сковороду. До неї додати порізану кружальцями моркву. Усе легенько підсмажити.
  • Підсмажені овочі теж викласти у каструлю. Залити усе окропом і варити 15-20 хвилин – поки картопля стане м’якою.
  • Суп подавати на стіл із зеленню. За бажанням можна додати сметани.

Спробуйте ще рецепт супу із фрикадельками.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.