Літній овочевий суп
Супервітамінний супчик! Саме те, що треба влітку. Усі необхідні овочі вже достигли, тож смачного!
Інгредієнти для овочевого супу
300 г картоплі
300 г цвітної капусти
по 100 г зеленого гороху і шпарагівки
цибулина
болгарська перчина
велика морквина
2 ст. ложки олії
сіль, хмелі-сунелі.
Як приготувати літній суп
- Моркву, цибулю, картоплю, болгарський перець нарізати кубиками.
- Цвітну капусту розібрати на качанчики.
- Олію розігріти на сковороді, тушкувати на ній моркву 5 хв. Додати цибулю, готувати ще 2 хв, додати болгарський перець і тушкувати до готовності близько 5 хв.
- Закип’ятити 5 скл. води, покласти в неї картоплю, готувати 2–3 хв, додати цвітну капусту, варити ще 5–6 хв.
- Додати обсмажені овочі, посолити, поперчити, довести до кипіння і зняти з вогню.
- Приправити хмелі-сунелі.