09.09.2015

Консервований салат з капусти і перцю «Зимовий»

Рідні взимку вам подякують за такий смачний салатик. Макарони зварив, з капусточкою подав – і вечеря готова!

Інгредієнти для салату з капусти

Приготуйте також котлети зі свіжої капусти.

Як приготувати консервований салат з капусти з перцем

  • У кожну стерилізовану літрову банку налити по 4 ст. ложки перекип’яченої олії, укласти нарізані овочі, ретельно утрамбовуючи.
  • Додати у кожну банку сіль, цукор, оцет, перець, накрити кришками, дати постояти 1 год.
  • Стерилізувати протягом години.
  • Не давати виливатися олії, чистою ложкою час від часу утрамбовуючи салат.
  • Закрутити, поставити догори дном, остудити, зберігати в холоді.

Скуштуйте також червону капусту, тушковану у вині.

Сподобався рецепт салату з капусти і перцю – поділіться ним у соцмережах!

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.