Консервований салат з капусти і перцю «Зимовий»
Рідні взимку вам подякують за такий смачний салатик. Макарони зварив, з капусточкою подав – і вечеря готова!
Інгредієнти для салату з капусти
Приготуйте також котлети зі свіжої капусти.
Як приготувати консервований салат з капусти з перцем
- У кожну стерилізовану літрову банку налити по 4 ст. ложки перекип’яченої олії, укласти нарізані овочі, ретельно утрамбовуючи.
- Додати у кожну банку сіль, цукор, оцет, перець, накрити кришками, дати постояти 1 год.
- Стерилізувати протягом години.
- Не давати виливатися олії, чистою ложкою час від часу утрамбовуючи салат.
- Закрутити, поставити догори дном, остудити, зберігати в холоді.
Скуштуйте також червону капусту, тушковану у вині.
Сподобався рецепт салату з капусти і перцю – поділіться ним у соцмережах!