Червона капуста, тушкована у вині

Завдяки рубіновому кольору та пікантному смаку ця страва претендує на звання королівської.
Ingredients
1 кг червонокачанної капусти
100 г родзинок
200 г цукру
100 г вершкового масла
5 тонких смужок бекону
4 яблука
300 мл червоного сухого вина
3 ст. л. винного оцту
сіль, цукор
Directions
- Капусту нашаткувати. Яблука порізати на дольки.
- Бекон порізати невеликими шматочками, обсмажити в розігрітій олії 4 хвилини.
- У каструлю викласти чверть нашаткованої капусти, зверху покласти 1/3 яблук і 1/3 родзинок, половину обсмаженого бекону, посипати цукром і сіллю.
- Продовжувати укладати шарами, поки не закінчаться всі інгредієнти.
- Залити вином і оцтом, накрити кришкою.
- Тушкувати близько 1 години, стежачи за рівнем рідини.