Котлети зі свіжої капусти
Чого тільки не готують із капусти! Її тушкують, варять, смажать, квасять, додають у різні страви. А іноді з неї навіть готують котлети. До того ж дуже смачні.
Інгредієнти для котлет
Можна також приготувати картопляні котлети.
Як приготувати капустяні котлети
- Головку капусти порізати на великі шматки і відварити у підсоленій воді. Коли капуста стане м’якою, зцідити воду, а капусту якнайдрібніше порізати.
- Додати до неї дрібно потерту цибулю, 2 яйця, спеції, подрібнену зелень, досолити і стільки сухарів, щоб із цієї маси можна було формувати котлети.
- Два інші яйця збити і присолити. Котлети обмочувати у яйцях і смажити в олії з обох боків.
Використайте ще рецепт котлет із вівсянки.