05.06.2015

Котлети зі свіжої капусти

Чого тільки не готують із капусти! Її тушкують, варять, смажать, квасять, додають у різні страви. А іноді з неї навіть готують котлети. До того ж дуже смачні.

Інгредієнти для котлет

Можна також приготувати картопляні котлети.

Як приготувати капустяні котлети

  • Головку капусти порізати на великі шматки і відварити у підсоленій воді. Коли капуста стане м’якою, зцідити воду, а капусту якнайдрібніше порізати.
  • Додати до неї дрібно потерту цибулю, 2 яйця, спеції, подрібнену зелень, досолити і стільки сухарів, щоб із цієї маси можна було формувати котлети.
  • Два інші яйця збити і присолити. Котлети обмочувати у яйцях і смажити в олії з обох боків.

Використайте ще рецепт котлет із вівсянки.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.