26.07.2015

Кокосове печиво

Ніжне, запашне розсипчасте печиво буде до смаку шанувальникам кокоса. Та й не тільки. Приготувати його легко і швидко, а з’їсти, безперечно, можна ще швидше.

Інгредієнти для печива

Спробуйте ще рецепт цукрового печива.

Як приготувати кокосове печиво

  • Яйця збити з цукром, додати розпушувач, кокосову стружку.
  • Масло розтерти з борошном, додати сюди яєчну суміш і замісити тісто. Воно не повинне липнути до рук.
  • Відщипувати від тіста невеличкі кусочки, формувати з них кульки і викладати на змащене маслом деко.
  • Випікати протягом 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.
  • Печиво готове.

Рекомендуємо також приготувати печиво через м’ясорубку.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.