25.05.2015

Печиво через м’ясорубку

Таке печиво на майонезі ви точно десь куштувати. І точно у дитинстві. Тепер маєте можливість приготувати його власноруч. Щоправда, майонез тепер не той. Втім, результат вас не розчарує.

Інгредієнти для печива

  • 200 грамів маргарину

  • 250 грамів майонезу

  • 1 склянка цукру

  • половина чайної ложки соди, погашеної оцтом

  • 4 склянки борошна

Можете приготувати  печиво «Троянди».

Як приготувати печиво через м’ясорубку

  • Маргарин розтерти з борошном.
  • Майонез, цукор і соду змішати.
  • Усі компоненти з’єднати і замісити м’яке тісто.
  • Виробляти з допомогою м’ясорубки, поставивши спеціальні насадки для печива. Відрізати печиво завдовжки 3-4 сантиметри.
  • Випікати при температурі 180-200 градусів.

Радимо також рецепт печива з листкового тіста.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.