Кабачки, смажені у тісті, з часником

Відверто кажучи, готувати кабачки за цим рецептом – справа марудна. Адже чим тонші кружальця, тим вони потім смачніші. Втім не кожен же день випадає така нагода – посмакувати хрусткими апетитно підсмаженими кружальцями.

Інгредієнти для страви

Приготуйте також палички із кабачків у паніровці.

Як приготувати кабачки у тісті

  • Кабачки порізати кружальцями завтовшки 2-3 міліметри, посолити і зачекати півгодини, поки вони пустять сік.
  • Після цього сік злити, а кабачки поперчити і преремішати.
  • Приготувати тісто. Борошно поступово розводити молоком і вбивати по одному яйця. Посолити. Тісто має бути рідке, як на млинці.
  • В іншу миску насипати борошно для панірування.
  • Кожен шматочок кабачка обкачуємо з обох боків у борошно і занурюємо у тісто. З тіста кабачки викладаємо на розігріту з олією сковороду.
  • Смажити з обох боків до зарум’янення.
  • На тарілці готові кабачки потрусити подрібненим часником. Прикрасити зеленню.

Спробуйте також рецепт оладок із кабачків.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора