Кабачки, смажені у тісті, з часником
Відверто кажучи, готувати кабачки за цим рецептом – справа марудна. Адже чим тонші кружальця, тим вони потім смачніші. Втім не кожен же день випадає така нагода – посмакувати хрусткими апетитно підсмаженими кружальцями.
Інгредієнти для страви
Приготуйте також палички із кабачків у паніровці.
Як приготувати кабачки у тісті
- Кабачки порізати кружальцями завтовшки 2-3 міліметри, посолити і зачекати півгодини, поки вони пустять сік.
- Після цього сік злити, а кабачки поперчити і преремішати.
- Приготувати тісто. Борошно поступово розводити молоком і вбивати по одному яйця. Посолити. Тісто має бути рідке, як на млинці.
- В іншу миску насипати борошно для панірування.
- Кожен шматочок кабачка обкачуємо з обох боків у борошно і занурюємо у тісто. З тіста кабачки викладаємо на розігріту з олією сковороду.
- Смажити з обох боків до зарум’янення.
- На тарілці готові кабачки потрусити подрібненим часником. Прикрасити зеленню.
Спробуйте також рецепт оладок із кабачків.