07.08.2015

Салат з помідорів та печериць на зиму

Оригінальний рецепт салат, який також смакує як соус. Картопля чи макарони з цією підливою взимку будуть просто неперевершені.

Інгредієнти для страви

Також можна спробувати рецепт маринованих помідорів на зиму.

Як приготувати салат

  • Цибулю почистити й порізати соломкою. Гриби почистити, відварити і порізати пластинками. Помідори перекрутити через м’ясорубку.
  • Олію вилити у глибоку сковороду і, коли розігріється, покласти до неї порізану цибулю. Смажити помішуючи хвилин 20.
  • Тепер треба додати перекручені помідори. Якщо усе не поміщається у сковороду, можна взяти каструлю відповідного розміру. Тушкувати 20 хвилин.
  • Тепер додамо сіль та цукор і тушкуватимемо ще 20 хвилин.
  • Після цього до суміші цибулі з помідорами покласти гриби й тушкувати знову 20 хвилин.
  • Останніми додаємо оцет, перець до смаку і знову тушкуємо 20 хвилин.
  • Розлити салат у стерильні банки і закатати. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить близько 10 півлітрових баночок салату.

Радимо ще приготувати салат з помідорів з горіхами.

Якщо вам сподобався рецепт салату з помідорів та печериць на зиму, висловіть свою думку в коментарях. Нам цікава ваша думка.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.