Кабачкові оладки з куркою

Аби кабачкові оладки стали ситніші і смачніші, додамо до них м’яса. Наприклад, курячого. До речі, до цієї страви можна додати те, що вам найбільше до смаку. Скажімо, гриби, сир. Від цього вона лише виграє.

Інгредієнти для оладок

Можна також приготувати кабачкові оладки.

Як приготувати оладки з кабачків

  • Кабачки помити і натерти на грубій тертці. Зайвий сік зцідити.
  • Цибулину стерти на дрібній тертці.
  • Куряче філе дуже дрібно порізати.
  • М’ясо, цибулю і кабачки з’єднати, додати яйця, подрібнений часник, сметану, борошно, порізану дрібно зелень. Посолити і поперчити. Масу ретельно вимішати.
  • На розігріту з соняшниковою олією сковороду класти ложкою тісто і смажити з обох боків на легкому вогні. Сковороду бажано накривати кришкою, щоб оладки добре просмажилися.

Спробуте ще рецепт кабачкової піци.

Сподобалися кабачкові оладки з куркою? Будь ласка, прокоментуйте рецепт та поширте його в соцмережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора