Кабачкові оладки з куркою
Аби кабачкові оладки стали ситніші і смачніші, додамо до них м’яса. Наприклад, курячого. До речі, до цієї страви можна додати те, що вам найбільше до смаку. Скажімо, гриби, сир. Від цього вона лише виграє.
Інгредієнти для оладок
2 середні кабачки
300 грамів курячого філе
3 яйця
1,5-2 склянки борошна
половина склянки сметани
1 цибулина
3 зубки часнику
сіль, перець
соняшникова олія для смаження
Можна також приготувати кабачкові оладки.
Як приготувати оладки з кабачків
- Кабачки помити і натерти на грубій тертці. Зайвий сік зцідити.
- Цибулину стерти на дрібній тертці.
- Куряче філе дуже дрібно порізати.
- М’ясо, цибулю і кабачки з’єднати, додати яйця, подрібнений часник, сметану, борошно, порізану дрібно зелень. Посолити і поперчити. Масу ретельно вимішати.
- На розігріту з соняшниковою олією сковороду класти ложкою тісто і смажити з обох боків на легкому вогні. Сковороду бажано накривати кришкою, щоб оладки добре просмажилися.
Спробуте ще рецепт кабачкової піци.
Сподобалися кабачкові оладки з куркою? Будь ласка, прокоментуйте рецепт та поширте його в соцмережах.