05.06.2015

Палички з кабачків

У сезон кабачків хочеться приготувати з них щось таке, чого ще ніколи не готували. Як варіант – хрусткі кабачкові палички у паніровці. Спробуйте – не пошкодуєте.

Інгредієнти для страви

  • 6-7 молодих кабачків

  • 3 яйця

  • панірувальні сухарі

  • соняшникова олія

  • 150 грамів твердого сиру

  • сіль, спеції

Спробуйте ще приготувати кабачкові оладки.

Як приготувати кабачкові палички

  • Кабачки порізати уздовж на четвертинки, посолити їх і додати спеції.
  • Яйця збити, посолити. Шматочки кабачків обмочувати у яйця, потому – у сухарях. Викладати на деко, змащене олією.
  • Зверху кабачки збризнути олією і поставити у духовку орієнтовно на півгодини. Готові кабачки повинні стати м’якими.
  • Наприкінці випікання потерти їх твердим сиром.

Рекомендуємо також рецепт фаршированих кабачків.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.