Коржики молочні
Пригадуєте ці коржики? Їх ви їли ще у шкільній їдальні. Спробуємо відтворити їх смак завдяки цьому рецепту.
Інгредієнти для коржиків
2 яйця
1 склянка цукру
1 склянка молока
1 чайна ложка соди, погашеної оцтом
100 грамів вершкового масла
4 склянки борошна
Спробуйте ще рецепт коржиків з сиром.
Як приготувати молочні коржики
- Цукор з бити з яйцями, додати розтоплене масло, молоко, соду, борошно і замісити тісто.
- Розкачувати завтовшки 5 міліметрів і вирізати коржики. Якщо немає відповідної формочки, можна їх робити круглими.
- Пекти при температурі 200 градусів. Важливо не перепекти, щоб не були сухими.
Радимо також приготувати рулет «Молочна хвилинка».