25.05.2015

Печиво з горіхами «Троянди»

Цьому рецепту вже багато років, а значить, він перевірений часом. Печиво «Троянди» ніжне, розсипчасте. Особливо смакує свіжим.

Інгредієнти для печива

  • 2 яйця

  • 30 грамів пресованих дріжджів

  • 2 столові ложки сметани

  • 1 пачка (250 грамів) маргарину

  • 1 склянка цукру

  • борошно

  • 1,5 склянки волоських горіхів

  • цукрова пудра для посипання

Можете приготувати печиво із листкового тіста.

Як приготувати печиво «Троянди»

  • Дріжджі розвести у сметані і залишити на годину.
  • Маргарин розтерти з борошном, додати яєчні жовтки, дріжджі зі сметаною і замісити м’яке тісто. Покласти його у холодильник на 3 години.
  • 2 білки збити зі склянкою цукру. Горіхи дрібно порізати.
  • Розділити тісто на 3-4 частини. З кожної розкачувати прямокутник, мазати його збитими білками, посипати горіхами і скручувати рулетом.
  • Гострим ножем рулет різати на шматочки товщиною 1 сантиметр. Печиво викладати на деко і випікати при температурі 180-200 градусів до золотистого кольору.
  • Готове печиво посипати цукровою пудрою.

Радимо рецепт печива «Сирні вузлики».

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.