15.09.2016

Фарширована цвітна капуста

Новенька і незвична, і разом з тим, проста і легка в приготуванні страва. Запечена фарширована капуста ідеально підходить для вечері, її можна подавати до столу, як гарячою, так і холодною. Легко, корисно і поживно.

Інгредієнти

Спробуйте ще цвітну капусту, запечену з сиром 

Приготування

  • Покласти головку цвітної капусти в киплячу воду і варити хвилин 15.
  • Охолодити, перекласти на деко.
  • М’ясний фарш посолити, додати спеції за смаком.
  • Нафарширувати капусту фаршем між суцвіттями.
  • Змазати капусту майонезом і посипати тертим сиром.
  • Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці 30 хвилин.

Рекомендуємо також рецепт запіканки з цвітної капусти і грибів

Якщо вам сподобався рецепт фаршированої цвітної капусти, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.