02.09.2015

Цвітна капуста, запечена з сиром

Цей рецепт – справжня знахідка для шанувальників цвітної капусти. Ніжна, соковита, та ще й із хрусткою сирною скоринкою. Що може бути смачніше?

Інгредієнти для страви

  • 0,5 кілограма цвітної капусти

  • 150 грамів твердого сиру

  • 100 грамів сметани

  • 50 грамів панірувальних сухарів

  • 3 зубки часнику

  • сіль

  • чорний мелений перець

  • зелень.

Радимо також рецепт цвітної капусти у вершковому соусі.

Як приготувати капусту з сиром

  • Капустину розібрати на суцвіття і відварити протягом 7-8 хвилин у підсоленій воді. Відцідити і охолодити.
  • Шматочки капусти викласти у форму для запікання, посипати сухарями і тертим на грубу тертку сиром.
  • Поставити у духовку, розігріту до 180 градусів. Через 15 хвилин вийняти. Посипати свіжою зеленню.

Можна ще приготувати запіканку із цвітної капусти.

Подобаються страви з овочів? Проекоментуйте рецепт цвітної капусти, запеченої з сиром, та поширте його у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.