Паровий рулет «Ханум»

Національна узбецька страва – справжній шедевр кулінарії. Для начинки також можна брати моркву, капусту, гарбуз. А щоб рулет був ситнішим, його можна доповнити будь-яким м’ясним фаршем або грибами.
Ingredients
Спробуйте ще приготувати картопляний рулет з грибами та овочами
Directions
- Борошно просіяти гіркою в посудину.
- Зробити заглиблення, вбити туди яйце, додати чайну ложку солі, влити воду і замісити тісто.
- Накрити тісто і лишити на 10 хвилин.
- Картоплю помити, почистити і порізати кубиками.
- Цибулю почистити, дрібно порізати, з’єднати з картоплею, посолити, поперчити.
- Тісто тоненько розкачати, викласти начинку, завернути рулетом.
- Викласти рулет на змащену олією форму мультиварки для пароваріння і готувати 35 хвилин.
Рекомендуємо також рецепт рулету з лаваша та крабових паличок
Якщо вам сподобався рецепт парового рулету “Ханум”, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.