15.09.2016

Паровий рулет «Ханум»

Національна узбецька страва – справжній шедевр кулінарії. Для начинки також можна брати моркву, капусту, гарбуз. А щоб рулет був ситнішим, його можна доповнити будь-яким м’ясним фаршем або грибами.

Інгредієнти

  • 6 цибулин

  • 10 картоплин

  • 2 яйця

  • 1 кг борошна

  • 0,5 л теплої води

  • олія, соєвий соус

  • сіль, перець – до смаку.

Спробуйте ще приготувати картопляний рулет з грибами та овочами 

Приготування

  • Борошно просіяти гіркою в посудину.
  • Зробити заглиблення, вбити туди яйце, додати чайну ложку солі, влити воду і замісити тісто.
  • Накрити тісто і лишити на 10 хвилин.
  • Картоплю помити, почистити і порізати кубиками.
  • Цибулю почистити, дрібно порізати, з’єднати з картоплею, посолити, поперчити.
  • Тісто тоненько розкачати, викласти начинку, завернути рулетом.
  • Викласти рулет на змащену олією форму мультиварки для пароваріння і готувати 35 хвилин.

Рекомендуємо також рецепт рулету з лаваша та крабових паличок
Якщо вам сподобався рецепт парового рулету “Ханум”, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.