15.08.2015

Запіканка з цвітної капусти і грибів

Цвітна капуста надзвичайно корисна. Але ми з неї, на жаль, готуємо мало страв. Такою запіканочкою можна урізноманітнити своє повсякденне меню.

Інгредієнти для запіканки

Приготуйте також печінкову запіканку з рисом.

Як приготувати запіканку з цвітної капусти

  • Дрібно порізати цибулю, обсмажити на половині масла, додати гриби і на маленькому вогні тушкувати помішуючи 10 хв, посолити.
  • Капусту відварити в підсоленій воді до напівготовності (5 хв), воду злити.
  • Приготувати заливку: на маслі спасерувати борошно, зняти з вогню і розмішати зі сметаною. Вибити яйця в миску, додати до них борошно зі сметаною, сіль, перець, прянощі і злегка збити.
  • Деко змастити маслом і посипати сухарями. Змішати гриби з цвітною капустою і викласти у форму.
  • Залити заливкою, зверху посипати тертим сиром. Поставити у розігріту до 180 градусів духовку і випікати 30–35 хв.
  • Готову запіканку можна посипати порізаною зеленню.

Скуштуйте також запіканку з картоплі із сиром.

Якщо вам сподобався рецепт запіканки з цвітної капусти і грибів, будь ласка, прокоментуйте його та поширте в соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.