Грибний суп з сухариками і сиром з пліснявою
Набридли однакові буденні перші страви? Тоді цей рецепт для вас. Такого супу ви, мабуть, ще не куштували. Незвичний – з сиром з пліснявою, однак на стільки смачний, ніжний і ароматний, що він без сумніву увійде до списку ваших улюблених перших страв. Такий суп не соромно навіть гостям подати.
Ingredients
Спробуйте ще приготувати суп з гарбузом “Осіння палітра”
Directions
- Цибулю порізати кубиками, шампіньйони – тонкими смужками.
- Батон і сир з пліснявою порізати кубиками.
- В каструлі з олією обсмажити цибулю, залити 2,5 літри води, довести до кипіння, посолити, поперчити і ще трішки проварити.
- Додати гриби, варити 10 хвилин, тоді – натертий плавлений сир.
- В олію додати потовчений часник, лишити на 10 хвилин.
- Вилити олію з часником на сковорідку, додати порізаний батон, просмажити до золотистого кольору.
- Суп розлити у тарілки, покласти сухарики і сир з пліснявою.
Рекомендуємо також рецепт холодного томатного супу гаспачо з сухариками
Якщо вам сподобався рецепт грибного супу з сухариками і сиром з пліснявою, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.