15.09.2016

Грибний суп з сухариками і сиром з пліснявою

Набридли однакові буденні перші страви? Тоді цей рецепт для вас. Такого супу ви, мабуть, ще не куштували. Незвичний – з сиром з пліснявою, однак на стільки смачний, ніжний і ароматний, що він без сумніву увійде до списку ваших улюблених перших страв. Такий суп не соромно навіть гостям подати.

Інгредієнти

  • 400 г печериць (можна будь які гриби, навіть сушені)

  • 2 плавлених сирка

  • 150 г сиру з пліснявою

  • 150 г батона

  • 1 цибулина

  • 100 г олії

  • 3 зубки часнику

  • сіль, перець

Спробуйте ще приготувати суп з гарбузом “Осіння палітра” 

Приготування

  • Цибулю порізати кубиками, шампіньйони – тонкими смужками.
  • Батон і сир з пліснявою порізати кубиками.
  • В каструлі з олією обсмажити цибулю, залити 2,5 літри води, довести до кипіння, посолити, поперчити і ще трішки проварити.
  • Додати гриби, варити 10 хвилин, тоді – натертий плавлений сир.
  • В олію додати потовчений часник, лишити на 10 хвилин.
  • Вилити олію з часником на сковорідку, додати порізаний батон, просмажити до золотистого кольору.
  • Суп розлити у тарілки, покласти сухарики і сир з пліснявою.

Рекомендуємо також рецепт холодного томатного супу гаспачо з сухариками

Якщо вам сподобався рецепт грибного супу з сухариками і сиром з пліснявою, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.