Нині малий та середній бізнес в Україні розвивається у вкрай складних фінансових умовах. Також відсутня дієва система фінансування, страхування та…
Кулінарний блог про їжу, рецепти, ресторани та ресторатоів
Боббі Флай є відомим американським кухарем і телеведучим. Також Флай – власник близько 25 закладів громадського харчування, автор 13 кулінарних книг…
Оцет ‒ 4-12% розчин оцтової кислоти, яку виробляють завдяки бродінню етанолу з допомогою оцтових бактерій. Шляхом бродіння оцет можна отримувати…
Цукром називають солодкий продукт харчування, також ця назва використовується як загальна для простих вуглеводів (моносахаридів та дисахаридів). У повсякденній мові…
П’єр Ганьєр ‒ знаменитий французький шеф-кухар і власник однойменного ресторану в Парижі. Він є одним з творців «нової кухні», автором…
Сучасний ритм життя та хронічний брак часу забезпечують заклади швидкого харчування популярністю на довгі роки. Все більше з’являється закладів типу…
Лимон ‒ харчова, ароматична та декоративна культура, плоди якої використовуються в кулінарії, зокрема для приготування кондитерських виробів. Сік лимона містить…
Лімончелло ‒ популярний італійський лимонний лікер, що випускається на островах Капрі, Сардинії та Сицилії. Лікер виготовляють методом настоювання на лимонній…
Ресторан Ithaa (Ітха) належить готелю Conrad Maldives Rangali Island й розташовується на острові Рангалі на Мальдівах. Він є першим підводним…
Для початківців у ресторанному бізнесі однією з основних причин невдачі є невміння розрахувати стартовий капітал. Доволі часто складається ситуація, що…