Кулінарний блог про їжу, рецепти, ресторани та ресторатоів

Теляча печінка з цибулею від Джулії Чайлд
Теляча печінка з цибулею від Джулії Чайлд

Готувати цю страву потрібно, пам’ятаючи головне правило неперевершеної Джулії Чайлд: найвища якість та свіжість продуктів і піднесений настрій. Приготуйте також…

Джулія Чайлд: «Я почала куховарити в 32 роки. До цього я лише їла»
Джулія Чайлд: «Я почала куховарити в 32 роки. До цього я лише їла»

Американка Джулія Чайлд, авторка кулінарного бестселера «Опановуючи мистецтво французької кухні» та прототип відомого фільму «Джулі і Джулія: готуємо щастя за…

Торт «П’яна вишня»
Торт «П’яна вишня»

Цей бісквітно-шоколадно-вишневий торт – справжня класика. Варіантів його приготування чимало. Головне ж – чудове і неповторне поєднання шоколаду і вишні. Пропонуємо…

Цвітна капуста в сметанно-томатному соусі
Цвітна капуста в сметанно-томатному соусі

У сезон ця страва з легкістю замінить будь-яку м’ясну страву. Легко засвоюється, швидко готується, чудово смакує. Спробуйте ще приготувати цвітну…

Яблучна шарлотка на хлібі
Яблучна шарлотка на хлібі

У рецепті яблучної шарлотки від знаменитої Джулії Чайлд замість тіста використовується білий хліб. Просто винахід для зайнятих кулінарів. А який…

Ковбаса печінкова домашня
Ковбаса печінкова домашня

Спробувавши одного разу приготувати таку ковбаску в домашніх умовах, ви ніколи більше не купуватимете її в магазині. Смачна, ароматна, повністю…