Завдяки рубіновому кольору та пікантному смаку ця страва претендує на звання королівської.
Кулінарний блог про їжу, рецепти, ресторани та ресторатоів
Готувати цю страву потрібно, пам’ятаючи головне правило неперевершеної Джулії Чайлд: найвища якість та свіжість продуктів і піднесений настрій. Приготуйте також…
Американка Джулія Чайлд, авторка кулінарного бестселера «Опановуючи мистецтво французької кухні» та прототип відомого фільму «Джулі і Джулія: готуємо щастя за…
Перетворити хороший домашній сир на плавлений, виявляється, дуже просто. Варто лише дотриматися певних правил і пропорцій. Виграєте не лише в смаку,…
Наскільки вона натуральна і яким чином з кавових зерен виходять порошок і гранули? 77 років тому хімік-технолог швейцарської компанії Nestle…
Рецепт вишуканої і водночас не затратної в часі швидкої страви.
Цей бісквітно-шоколадно-вишневий торт – справжня класика. Варіантів його приготування чимало. Головне ж – чудове і неповторне поєднання шоколаду і вишні. Пропонуємо…
У сезон ця страва з легкістю замінить будь-яку м’ясну страву. Легко засвоюється, швидко готується, чудово смакує. Спробуйте ще приготувати цвітну…
У рецепті яблучної шарлотки від знаменитої Джулії Чайлд замість тіста використовується білий хліб. Просто винахід для зайнятих кулінарів. А який…
Спробувавши одного разу приготувати таку ковбаску в домашніх умовах, ви ніколи більше не купуватимете її в магазині. Смачна, ароматна, повністю…