21.04.2015

Рулетики-брізольки

Рецепт вишуканої і водночас не затратної в часі швидкої страви.

Інгредієнти

  • 400 г змішаного м’ясного фаршу (яловичо-свинячий або свинячо-курячий)

  • 3 зубці часнику

  • 6 сирих яєць

  • 6 ч. ложок молока

  • 6 ч. ложок майонезу

  • сіль, перець за смаком.

Приготування

  • Одне яйце збити з однією чайною ложкою молока, посолити. Вилити на розігріту і змащену жиром чи олією пательню і спекти тонкий омлетик, підсмаживши з обох боків. Так вчинити і з рештою яєць. Вийде 6 круглих млинців.
  • Фарш посолити, поперчити, додати подрібнений часник і добре вимішати. Розділити на 6 рівних частин.
  • На кожен омлет рівномірно викласти підготовлену порцію фаршу, зверху змастити чайною ложкою майонезу.
  • Скрутити в рулетик і викласти на змащене жиром деко швом донизу. Так само вчинити з усіма шістьма рулетиками.
  • Деко поставити у розігріту до 180 градусів дуковку і випікати хвилин 30-40.
  • Готові брізольки дістати з духовки, дати трішки схолонути і порізати навскіс на порційні шматочки. Прикрасити зеленню.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.