Торт «П’яна вишня»
Цей бісквітно-шоколадно-вишневий торт – справжня класика. Варіантів його приготування чимало. Головне ж – чудове і неповторне поєднання шоколаду і вишні. Пропонуємо ще один рецепт.
Ingredients
- Інгредієнти для тіста
5 яєць
1,5 склянки цукру
2 склянки борошна
2 столові ложки какао
2 чайні ложки розпушувача
- Інгредієнти для крема
1 банка згущеного молока (370 г)
250 грамів вершкового масла
300 грамів свіжих (заморожених) або консервованих вишень без кісточок
100 грамів горілки або коньяку
Можете ще приготувати торт «Вишневе задоволення».
Directions
- Вишні змішати з алкоголем і настоювати кілька годин. Можна залишити на ніч.
- Білки збити з цукром, додати жовтки, продовжити збивання.
- Всипати борошно, какао і розпушувач. Ретельно переміщати. Спекти корж. Він повинен вийти високий.
- Верх його акуратно зрізати і покласти збоку. М’якоть вибрати і дрібно порізати.
- Масло збити з вареним згущеним молоком.
- Третину крему відкласти, а в решту всипати крихти з торта, покласти вишні (перед цим відцідити) і все вимішати. Цією сумішшю наповнити порожній корж (з якого вибирали м’якоть).
- Зрізаним верхом прикрити торт. Змастити кремом. Прикрасити на свій смак.
Радимо також рецепт торта “Жіночі примхи”.