Кулінарний блог про їжу, рецепти, ресторани та ресторатоів

Як засолодити каву, або Трагічна історія винахідника цукрових стіків
Як засолодити каву, або Трагічна історія винахідника цукрових стіків

Один винахідливий чоловік із надзвичайно добрим і співчутливим серцем довго спостерігав, як люди мучаться, відкриваючи одноразовий пакетик з цукром. Беруть…

Пляцок «Кучерявий»
Пляцок «Кучерявий»

Пісочне тісто з фруктовим повидлом – найпростіше і найвдаліше поєднання для солодкої випічки. Спробуйте також приготувати рогалики з повидлом.

Полядвиця запечена в духовці в рукаві VS Домашня сиров’ялена
Полядвиця запечена в духовці в рукаві VS Домашня сиров’ялена

Полядвиця запечена в духовці в рукаві або домашня сиров’ялена свинина – універсальна страва, яку можна подати на святковий стіл в…

Рисовий пудинг від Огюста Ескоф’є
Рисовий пудинг від Огюста Ескоф’є

Спробуйте приготувати пудинг за рецептом короля французької кухні Огюста Ескоф’є, взятим з його книги «Кулінарний путівник», виданої 1903 року, і…