Кулінарний блог про їжу, рецепти, ресторани та ресторатоів

Горбуша у винно-імбирному маринаді
Горбуша у винно-імбирному маринаді

У рибний день приготуємо горбушу. Та не просту, а в пікантному соусі-маринаді. Рекомендуємо також рецепт фаршированої скумбрії.

П’ять способів знешкодити курку-гриль
П’ять способів знешкодити курку-гриль

Про «некорисність, небезпечність і канцерогенність» курки-гриль уже говорено-переговорено. Однак мало хто знаходить у собі сили встояти перед цією гастрономічною спокусою….

Банка до сніданку: «лінива» вівсяна каша за одну хвилину
Банка до сніданку: «лінива» вівсяна каша за одну хвилину

Сніданок, який щоранку чекає у холодильнику, щойно ви прокинулися – чудовий винахід для тих, хто стежить за своєю фігурою, займається…

Качка в духовці з яблуками  | Рецепти страв на день народження
Качка в духовці з яблуками | Рецепти страв на день народження

Качка в духовці з яблуками — це крута страва на день народження. Тому сьогодні, пропонуємо 2 рецепти фаршированої качки з…

М’ясний рулет з грибами та яйцями
М’ясний рулет з грибами та яйцями

Ідеальний постпасхальний рецепт, який рятує від псування великодні крашанки. Спробуйте ще приготувати рулет з курячого м’яса. Рекомендуємо також рецепт рулетиків брізоль.

Язик заливний — технологія приготування | Як варити і не зіпсувати?
Язик заливний — технологія приготування | Як варити і не зіпсувати?

Заливний язик — смачна закуска, яка особливо популярна в новорічні свята. Процес його варіння — складний. Але сьогодні, ми поділимось…