Яловичина, тушкована у пиві

М’ясо, приготовлене за цим рецептом, виходить надзвичайно ніжним і ароматним. А пиво додає йому особливого смаку, і зовсім не пивного.

Інгредієнти для страви

  • 2 кілограми яловичої м’якоті

  • 1 кілограм цибулі

  • 350 грамів світлого пива

  • 5-6 столових ложок олії

  • 4 столові ложки лимонного соку

  • сіль

  • чорний мелений перець

  • лавровий лист

Спробуйте ще приготувати млинці на пиві.

Як приготувати яловичину у пиві

  • М’ясо поріжте на плоскі шматки завбільшки з долоню. Посоліть і поперчіть.
  • Викладайте м’ясо на розігріту з олією сковороду і обсмажуйте кожен шматок з обох сторін, щоб зарум’янився.
  • Цибулю поріжте півкільцями.
  • У глибоку сковороду налийте олії, вкиньте цибулю, посоліть і пасеруйте її до прозорості. Тепер додайте лимонний сік та пиво й закип’ятіть.
  • У цю суміш обережно викладіть м’ясо, додайте лавровий лист, вимішайте і закип’ятіть.
  • Далі м’ясо закрийте кришкою і сковороду поставте у духовку. Тушкуйте до готовності.

Радимо ще рецепт шашлика із яловичини.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора