Вишневий пиріг у хлібопічці

Часом так хочеться чогось солоденького до чаю чи кави, а часу та продуктів – обмаль. У такі моменти на допомогу приходять прості продукти, які традиційно є в кожній коморі чи морозильній камері та сучасні кухонні гаджети. Рецепт пиріжка з вишнями – саме для такого випадку. Варто лише підготувати усі необхідні інгредієнти і покласти їх у відерце хлібопічки. А далі звуковий сигнал та чудовий аромат свіжоспеченої випічки покличе вас до чаювання.


Інгредієнти для вишневого пирога

3 ст. ложки молока

2 яйця

50 г вершкового масла

230 г пшеничного борошна

50 г манної крупи

100 г цукру

100 г свіжих або заморожених вишень без кісточок

1 ч. ложка розпушувача для тіста

1 ч. ложка ванільного цукру

цукрова пудра для посипання.

 

Рекомендуємо також рецепт кексиків на кефірі з вишнями.

Як приготувати пиріг із вишнями у хлібопічці

З вишень видалити кісточки. Заморожені ягоди розморозити, відкинути на друшляк, щоб стекла вся рідина.

Масло кімнатної температури, цукор, ванільний цукор та яйця збити у блендері.

Вилити цю суміш у відерце хлібопічки, додати підігріте до 38 градусів молоко.

Додати борошно, змішане з розпушувачем, манну крупу, обрати режим “солодка випічка”, вибрати рівень підсмажування скоринки та натиснути “старт”.

Після звукового сигналу додати у тісто вишні.

Готовий пиріг дістати, викласти на решітку, охолодити і посипати цукровою пудрою.

 

Спробуйте ще приготувати домашні рогалики з вишнями.

 

Якщо вам сподобався рецепт вишневого пирога у хлібопічці, якщо ви готуєте подібний, але з іншою начинкою або з іншим складом інгредієнтів, напишіть про це у коментарях.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest1Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone