Теляча печінка з цибулею від Джулії Чайлд

Готувати цю страву потрібно, пам’ятаючи головне правило неперевершеної Джулії Чайлд: найвища якість та свіжість продуктів і піднесений настрій.

Ingredients

  • 550 г печінки

  • 3 великі цибулини

  • вершкове масло + рослинна олія 1:1 (для обсмажування)

  • 0,5 скл. червоного вина

  • 0,5 ст. ложки гірчиці

  • 1/4 скл. курячого бульйону

Приготуйте також яблучну шарлотку від Джулії Чайлд.

Directions

  • Обсмажити в гарячій сковороді нашатковану цибулю на маслі і олії. Коли цибуля стане прозорою, збільшити вогонь, щоб вона підрум’янилася. Перекласти цибулю в інший посуд.
  • Печінку перед смаженням посипати сіллю, перцем і ледь-ледь обваляти в борошні, струсивши надлишки.
  • Покласти в пательню ще масла, нагріти, щоб воно запінилось і перестало пінитись. Швидко (по хвилині) обсмажити печінку з кожного боку.
  • Зняти пательню з вогню, викласти на печінку смажену цибулю, залити червоним вином, додати гірчицю, влити курячий бульйон і підмішати до решти рідини. Поставити на середній вогонь і довести до кипіння. Готувати кілька хвилин, подавати з соусом.

Рекомендуємо рецепт печінкового торта з шампіньйонами.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора