Теляча печінка з цибулею від Джулії Чайлд

Готувати цю страву потрібно, пам’ятаючи головне правило неперевершеної Джулії Чайлд: найвища якість та свіжість продуктів і піднесений настрій.


Інгредієнти для смаженої телячої печінки

550 г печінки

3 великі цибулини

вершкове масло + рослинна олія 1:1 (для обсмажування)

0,5 скл. червоного вина

0,5 ст. ложки гірчиці

1/4 скл. курячого бульйону.

 

Приготуйте також яблучну шарлотку від Джулії Чайлд.

Як приготувати печінку з цибулею

Обсмажити в гарячій сковороді нашатковану цибулю на маслі і олії. Коли цибуля стане прозорою, збільшити вогонь, щоб вона підрум’янилася. Перекласти цибулю в інший посуд.

Печінку перед смаженням посипати сіллю, перцем і ледь-ледь обваляти в борошні, струсивши надлишки.

Покласти в пательню ще масла, нагріти, щоб воно запінилось і перестало пінитись. Швидко (по хвилині) обсмажити печінку з кожного боку.

Зняти пательню з вогню, викласти на печінку смажену цибулю, залити червоним вином, додати гірчицю, влити курячий бульйон і підмішати до решти рідини. Поставити на середній вогонь і довести до кипіння. Готувати кілька хвилин, подавати з соусом.

 

Рекомендуємо рецепт печінкового торта з шампіньйонами.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone