Свинина під виноградним соусом

Хочете на вечерю щось особливе? Тоді приготуйте до м’яса незвичайний соус – він додасть страві абсолютно нового смаку. Повечеряєте, наче в ресторані.


Інгредієнти для страви

4 скл. червоного або зеленого винограду без кісточок

500 г свинини

по 1/2 ч. ложки солі, гірчиці та перцю

по 1 ст. ложці соєвого соусу та олії

1/4 скл. подрібненої цибулі

по 1/2 скл. білого вина та несолоного курячого бульйону

по 2 ч. ложки води та кукурудзяного крохмалю.

Як приготувати свинину під виноградним соусом

Розігріти духовку до 210 градусів. Форму для запікання вистелити пекарським папером, викласти виноград, запікати 25–30 хв.

Натерти свинину перцем і сіллю. Вилити олію на велику сковороду на середній вогонь, покласти м’ясо і обсмажувати до коричневої скоринки, далі запікати у духовці до готовності.

Відтак порізати свинину скибочками. Обсмажити цибулю, доки стане м’якою, влити вино, готувати ще 2–4 хв, влити курячий бульйон, додати гірчицю, перемішати.

Кукурудзяний крохмаль розмішати у воді і обережно влити в сковороду, готувати соус близько 1 хв.

Додати запечений виноград. Подавати свинину, поливши соусом.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone