Сирники, фаршировані сухофруктами
Кисломолочний сир – один із найкорисніших продуктів. Але часом так складно змусити себе з’їсти порцію сиру. У такому разі треба приготувати з нього щось смачненьке, наприклад, сирники.
Ingredients
Спробуйте також приготувати сирні мафіни.
Directions
- Курагу і чорнослив залити гарячою водою, залишити набухати на 30–60 хв, дрібно порізати.
- Домашній сир краще протерти через сито або двічі перемолоти, щоб не було грудочок. Додати цукор і перемішати.
- Розбити в сир яйце, додати борошно, знову добре перемішати. Борошна може знадобитися і більше, якщо сир вологий.
- Насипати на дошку або тарілку гірку борошна. Набирати ложку сирної маси, а іншою ложкою засовувати цю масу в борошно. Припудрити пальці борошном і сформувати коржик.
- На середину покласти чайну ложку начинки, зліпити колобок, приплюснути, посмажити. Подавати зі сметаною, варенням, медом або солодким соусом.
Рекомендуємо також рецепт вівсяного сирника з вишнями.