Печена свиняча шинка «Їжачок»
Печена шинка – універсальна страва: і до святкового столу у м’ясну нарізку, і на пікнік, і в бутерброди на роботу. А головне, що шинка у сто разів краще, ніж ковбаса. Тож записуйте рецепт – стане у нагоді!
Ingredients
Рекомендуємо ще один рецепт приготування свинячої шинки.
Directions
- Цибулю та часник порізати пластинками, моркву і селеру – брусочками.
- У шматку м’яса зробити проколи на відстані 3 см. У кожен отвір покласти шматочок цибулі, часнику, моркви, селери та горошинку перцю.
- Натерти сіллю й перцем, додати вино, олію. Залишити маринуватися на 6–8 год.
- Перед готуванням змастити м’ясо майонезом. Випікати за температури 180 градусів протягом 1,5–2 год.
Спробуйте ще приготувати шинку у фользі.
Якщо вам сподобався рецепт свинячої шинки «Їжачок», будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте в соціальних мережах.