02.05.2015

Свиняча шинка в торбинці

Найдієтичніший з усіх рецептів шинки. Щоб страва була соковитою, обирайте м’ясо свіже, а не розморожене. Найкраще – з шиї, яка має неоднорідну структуру і прошарки жиру. Така шинка обовязково вдасться!


Інгредієнти для шинки

1 кг свинини

6 зубців часнику

сіль

перець

лавровий лист.

 

Також спробуйте приготувати печену свинячу шинку.

Як приготувати шинку в торбинці

М’ясо натерти сіллю, перцем, нашпигувати часником, покласти в целофановий пакет, випустити повітря.

Щільно зав’язати, покласти у ще один пакет.

У каструлю налити води. Варити м’ясо в кульках упродовж 1 год.

Підсмажити на сковорідці з обох боків до золотистої шкірочки або запекти у духовці за високої температури.

Покласти шинку під гніт на ніч охолоджуватися.

 

Рекомендуємо також рецепт сиро-в’яленої полядвиці.

 

Якщо вам сподобався рецепт шинки вареної у торбинці, напишіть про це в коментарях та поширте у соцмережах для друзів.

Залишити коментар

Your email address will not be published.