Шашлик у горіховому маринаді

Якщо такого шашлика Ви ще не готували, приготуйте неодмінно. Курятина з овочами, смажена на багатті… Що може бути смачніше?

Інгредієнти для шашлику

  • 1,5 кг курячого філе

  • 2–3 цибулини

  • 3–4 зубці часнику

  • 0,5–1 скл. волоських горіхів

  • олія, сіль, перець

  • перець болгарський зелений, оранжевий та червоний

  • 1 кабачок

  • 200 г печериць

Скуштуйте також курячий шашлик у банці.

Як приготувати шашлик у горіховому маринаді

  • Горіхи обсмажити і потовкти. Часник розчавити або натерти на тертці. Цибулю дрібно порізати. Усе з’єднати, додати олію за смаком і перемішати.
  • Куряче м’ясо нарізати середніми шматочками, натерти горіховою сумішшю і витримати в ній близько 30 хв. Після цього посолити і поперчити за смаком.
  • Овочі порізати. Підготовлену курку нанизати на шампури, чергуючи з перцями, шампіньйонами та кабачком.
  • Обсмажити над гарячим вугіллям до готовності, постійно повертаючи та поливаючи маринадом.

Приготуйте також шашлик у духовці.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора