Шарлотка з яблук без яєць

Економ-рецепт швидкого пирога з яблуками. Попри те, що у ньому немає яєць, він виходить дуже смачним.

Інгредієнти для шарлотки

Скуштуйте також шарлотку з абрикосами.

Як приготувати шарлотку без яєць

  • Яблука почистити, порізати невеликими шматочками.
  • Змішати манну крупу, цукор, кефір, розтоплений маргарин. Додати борошно, погашену соду, перемішати.
  • Висипати яблука і знову перемішати. Змастити форму маслом, посипати манною крупою.
  • Викласти тісто і розрівняти ложкою. Випікати 1 год за температури 180 градусів, перевірити готовність зубочисткою.
  • Можна замінити яблука грушами – шарлотка буде ніжнішою та ароматнішою.

Приготуйте також яблучний штрудель.

Сподобався рецепт яблучної шарлотки без яєць? Прокоментуйте, будь ласка, на сайті та поширте рецепт у соцмережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора