Салат з копченою шинкою та сиром «Михайлина»
![](/wp-content/uploads/2019/11/salat-Mihajlina.jpg)
На перший погляд, звичайнісінький рецепт ситного калорійного салату з майонезом. Однак поєднання шинки з сиром в ансамблі з маринованим перцем та горошком – насправді дуже оригінальне. Завдяки свіжому огірочку салат має приємний аромат свіжості, а майонез з’єднує усі ці плюси воєдино. Скуштуйте бодай раз – і «Михайлина» займатиме чільне місце і на вашому святковому столі, і під час буденних обідів.
Інгредієнти <strong>для салату «Михайлина»</strong>
Рекомендуємо також рецепт салату із сиру та моркви.
Як приготувати салат із сиру, шинки та зеленого горошку
- Сир, шинку, перець та огірки соломкою. Додати горошок і дрібно порізану цибулю.
- Салат можна не солити, просто додати трохи перцю за смаком.
- Додати майонез і ретельно перемішати.
- Дати салату постояти в холодному місці 30-60 хв., щоб смаки усіх інгредієнтів змішалися.
- Викласти в глибокий салатник, прикрасити свіжою зеленню і подавати.
- Порада від ЇСТИ: якщо захочеться надати салату екзотичного смаку – додайте до нього жменьку каперсів. Суттєво смак від цього не зміниться, однак відчуватимуться приємні, ледь вловимі пікантні нотки.
Спробуйте ще приготувати салат із шинки з огірками “Блаженство”.
Сподобався рецепт салату з копченою шинкою та сиром? Готуєте подібний, але замість горошку та болгарського перцю додаєте інші інгредієнти? Напишіть про це у коментарях.