Салат з капусти з журавлиною «Провансаль»
Зі звичайної капусти можна приготувати ресторанний салат. Як? Дізнайтеся у рецепті!
Інгредієнти для салату з капусти
Приготуйте також салат з капусти “Романеско”.
Як приготувати салат з капусти
- Капусту подрібнити, злегка віджати, розсіл не виливати.
- Розтерти гірчичний порошок з олією, додати цукор, розмішати і влити в нього маринад.
- Фрукти і ягоди змішати з капустою й акуратно перемішати, потім з’єднати з заправкою і капустяним розсолом.
- Укласти під гніт на 3 дні.
Скуштуйте також салат зі свіжих овочів з гірчичною заправкою.
Сподобався рецепт салату з капусти з журавлиною – поділіться ним з друзями у соцмережах!