Салат з капусти «Романеско»
Рецепт салату, який, можливо, і не здивує своїм смаком, бо романеску чимось нагадує цвітну капусту і броколі, зате вигляд у нього точно буде екзотичний!
Ingredients
400 г капусти романеско
4 варених вкруту яйця
100 г макаронів
1 ч. ложка гірчиці
2 ст. ложки подрібнених фісташок
2-3 стол. ложки майонезу
1/4 лимона
Directions
- Макарони зварити в підсоленій воді, відкинути на друшляк, щоб стекла вода.
- Суцвіття капусти покласти в підсолену киплячу воду, туди ж кинути четвертинку лимона.
- Поварити 5-7 хв., воду злити, лимон викинути.
- Поки капуста схолодає, почистити і посікти яйця.
- До капусти додати охолоджені макарони, яйця, сіль, спеції, подрібнені фісташки, гірчицю, заправити майонезом.