Салат «Монастирський»
Цей простий і водночас смачний салатик не залишить нікого байдужим. Готуємо швидко, смакуємо із задоволенням!
Ingredients
300 г консервованої кукурудзи
5 ст. ложок довгозернистого рису
300 г печериць
1 морквина
2 мариновані огірки
1 цибулина
майонез (можна пісний)
сіль.
А знаєте, як приготувати салат з пекінської капусти та апельсинів? Спробуйте!
Directions
- Помити рис, відварити до готовності.
- Моркву натерти, цибулю порізати кубиками, гриби шматочками.
- Тушкувати моркву і цибулю, помішуючи, 2–3 хв на середньому вогні.
- Додати гриби, тушкувати ще 5–7 хв, охолодити.
- Порізати кубиками огірки. Усі інгредієнти змішати, посолити, заправити майонезом.
- Викласти в салатницю, обсипати зверху кукурудзою, прикрасити зеленню і помідорами чері.
Спробуйте ще салат з рисом та печінкою.
Якщо вас сподобався рецепт салат з кукурудзою, рисом та печерицями «Монастирський», будь ласка напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.